Brienenshofsingel 1, 6662 MG Elst (Bezoek alleen op afspraak.)

Bel: 06 30 22 98 91

Een complete website,

gemakkelijk te beheren,

betaalbaar en snel online.

Prijs voor een Tweeindianen website

5 redenen waarom jouw bedrijf een website nodig heeft

Wat doe je als je op zoek bent naar een antwoord op je vraag? En als je op zoek bent naar de lekkerste bakker in de buurt? Precies, Googlen. De meeste zoektochten beginnen bij Google. En dat is meteen de belangrijkste reden waarom jouw bedrijf een website nodig heeft. Lees hier de 5 redenen waarom een website onmisbaar is.

1. Betere vindbaarheid en meer bereik

Een website zorgt voor een betere vindbaarheid en meer bereik. Wie wil dat nou niet? Aangezien de meeste zoektochten bij Google beginnen, is het erg waarschijnlijk dat jouw potentiële klanten hier ook starten. Sta je met je website tussen de zoekresultaten, dan is de kans groot dat je toekomstige klant op jouw naam klikt.

Stel je voor. Je bent op zoek naar een autogarage die jouw auto goed en goedkoop door de APK kan loodsen. Je opent Google en typt in ‘APK Elst’. Je ziet gelijk 10 tot 15 autogarages in de buurt. Grote kans dat jij je auto naar een van deze garages brengt.

Door middel van een goede online vindbaarheid (SEO) haal jij meer verkeer binnen. Hoe meer mensen jij op je website krijgt, des te vaker jouw website wordt vertoond door Google. En een website die vaak wordt vertoond, zorgt weer voor meer bereik. En dus meer potentiële klanten. Laat het balletje maar rollen!

2. Meer omzet met een website

Zorgt een website voor meer omzet? Ja, zeker. Met een website word je online gevonden door je potentiële klanten. Weet je ze met jouw website te overtuigen dat jouw product of dienst de oplossing is waar ze naar op zoek zijn? Kassa!

Als je product of dienst zich ervoor leent, kun je je website inzetten als webwinkel. Is dat niet het geval en moeten mensen echt naar jouw locatie komen om je product of dienst te ervaren? Ook dan kan een website zorgen voor meer omzet. Met een website vergroot je namelijk het bereik. Je wordt gevonden door nieuwe klanten. Ontzettend belangrijk dus om ervoor te zorgen dat jij als zoekresultaat verschijnt.

3. Jouw online visitekaartje

Misschien is je winkel of vestiging op dit moment je enige visitekaartje. Maar aangezien bijna heel Nederland dagelijks online is, kan een online visitekaartje eigenlijk niet ontbreken. Jouw website is de plek waar je jezelf en je bedrijf kunt voorstellen. Mensen die jou nog niet kennen, zien in één oogopslag wie je bent, wat je doet én waarom je uniek bent ten opzichte van je concurrenten. Jouw publiek leert je dus kennen in hun eigen tijd. Kost toch aardig wat minder tijd dan wanneer iedereen je face-to-face moet leren kennen.

Je kunt jouw website helemaal inrichten zoals jij dat wil. Het is de plek waar je de identiteit van je merk tentoonstelt. Een plek met jouw huisstijl, interessante verhalen die antwoord geven op vragen van jouw publiek en alle informatie over je product of dienst. Zie het als je eigen marketingkanaal waar je alles op kwijt kunt.

Ben je benieuwd hoe jouw website eruit zou kunnen zien? We laten je het graag zien.

4. Meer geloofwaardigheid

Vaak gaan potentiële klanten eerst online op zoek naar meer informatie. Ze willen zeker weten dat ze de beste keuze maken. Als ze dan op een professionele website terechtkomen, vergroot dat de geloofwaardigheid. Vinden ze geen website, dan kan dat zelfs een negatieve invloed hebben op je geloofwaardigheid. De eerste indruk van je website is bepalend, dus zorg ervoor dat je genoeg aandacht besteedt aan het ontwerp en de inhoud van je site.

5. Een centraal punt met alle informatie

Hoe fijn is het als je één centraal punt hebt waar je alles kunt vertellen over jouw bedrijf? Het scheelt je aardig wat tijd als je het verhaal niet telkens opnieuw hoeft te vertellen. Bovendien kunnen je toekomstige klanten in hun eigen tijd informatie opslurpen over jouw product of dienst.

Overtuigd? We vertellen je graag hoe een website er voor jouw bedrijf uit kan zien. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.